علت من اخبار

 /  آمریکا و اروپا

نفتالی بنت با رئیس لابی صهیونیستی «آیپک» در آمریکا دیدار کرد

نخست وزیر رژیم صهیونیستی که به آمریکا سفر کرده، پیش از دیدارهای خود با مقامات عالی‌رتبه آمریکایی ، با رئیس لابی صهیونیستی «آیپک» دیدار کرد.

نفتالی بنت با رئیس لابی صهیونیستی «آیپک» در آمریکا دیدار کرد

به گزارش خبرگزاری علت به نقل از فارس، نخست وزیر رژیم صهیونیستی که به آمریکا سفر کرده است، پیش از دیدارهای خود با مقامات عالی‌رتبه آمریکایی در واشنگتن، با رئیس لابی صهیونیستی «آیپک» دیدار کرد.
به نوشته روزنامه «جروزالم پست» «نفتالی بنت» نخست وزیر رژیم اسرائیل در دیدار با «هوارد کوهر» رئیس لابی ایپک به دلیل "حمایت مستحکم از تل آویو تشکر کرد و گفت که فعالیت‌های این سازمان را عامل اصلی تقویت حمایت اسرائیل در آمریکا می‌داند.
این دو مقام در مورد چالش‌های دیپلماتیک، امنیتی و اقتصادی رژیم صهیونیستی رایزنی کردند. کوهر همچنین نخستین سفر بنت به آمریکا برای دیدار با «جو بایدن» رئیس جمهور ایالانت متحده که قرار است روز پنجشنبه انجام شود را تبریک گفت.
بنت قرار است اواخر چهارشنبه با «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه، «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا و «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی کاخ سفید دیدار کند.
یک مقام ارشد صهیونیستی در این زمینه گفت که بنت قرار است در دیداری که پنجشنبه با جو بایدن دارد راهبرد جدید رژیم صهیونیستی در قبال ایران را ارائه دهدکه با مواضع کابینه‌های سابق نتانیاهو تفاوت خواهد داشت.
به گفته این مقام صهیونیستی، نفتالی بنت طی این چند ماه به بازبینی سیاست‌ها در قبال ایران پایان داده و یک «راهبرد کل‌نگرانه» که در آن فعالیت‌های هسته‌ای و فعالیت‌های منطقه‌ای ایران در نظر گرفته شده‌اند تدوین کرده است.
این مقام صهیونیستی گفته دلیل اینکه نفتالی بنت خواسته علی‌رغم وضعیت شیوع کرونا در فلسطین اشغالی و همچنین بحران افغانستان با بایدن دیدار کند احساس اضطرار از تحولات پیرامون برنامه هسته‌ای ایران است.
به گفته این مقام، هنگام آغاز گفت‌وگوهای میان دفتر نخست‌وزیری اسرائیل و کاخ سفید به نظر می‌آمد بازگشت به توافق هسته‌ای برجام به زودی اتفاق خواهد افتاد اما اکنون این اتفاق، غیرمحتمل‌تر به نظر می‌رسد.
مقام صهیونیستی گفت که تل‌آویو در حال حاضر به دلیل پیشرفت‌های ایران در زمینه غنی‌سازی اورانیوم و تحقیق و توسعه هسته‌ای بازگشت به توافق هسته‌ای را بی‌فایده می‌داند و معتقد است که این توافق دیگر در بردارنده مزایای منع اشاعه‌ای سال ۲۰۱۵ نیست
انتهای پیام/

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پربازدیدترین

پربحث ترین