علت من اخبار اقتصاد

 /  دانشگاه

هوش مصنوعی محصول نسل جدید دانشگاه‌ها است

دانشگاه

هوش مصنوعی محصول نسل جدید دانشگاه‌ها است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، محمد مهدی طهرانچی امروز (دوشنبه) در جمع فعالان و متخصصان نوزدهمین دوره ربوکاپ ایران از تغییرات علم و فناوری با بیان اینکه در حال گذر از دانشگاه‌های نسل سوم به چهارم هستیم، افزود: در دوره‌های نسل دو و سه دانشگاه‌ها آموزش و پژوهش محور بودند.

او افزود: پایان نامه‌ها و رساله‌ها محصول دانشگاه‌های پژوهش محورهستند و نسل چهارم امروزی دانشگاه‌ها خالق کارآفرینی و فناوری هستند.

طهرانچی گفت: در دانشگاه‌های نسل دو پژوهش‌ها فردی بودند و در نسل سوم دانشگاه‌ها، پژوهشگران سازمان یافته و سازمانی شدند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه پیش از این هم محصولات علمی و اختراعات دانش بنیان بودند، افزود: دانشگاه نسل چهارم و پنجم بر روی تمدن سازی. تمرکز دارند.

استاد دانشگاه شهید بهشتی گفت: ما همچنان به دانشگاه‌های نسل دو آموزشی و نسل سوم پژوهشی نیازمندیم.

او نتیجه گرفت که دانشگاه‌های آزاد اسلامی با تغییرات جهانی در گذر به دانشگاه‌های نسل چهاره همگام است.

محمد مهدی طهرانچی با بیان اینکه هوش مصنوعی حلقه وصل دانایی و توانایی است، گفت: بشر توانسته است آنچه که از علم خلق کرده بر اساس رفتار و هوش انسانی منطبق با غیاث، تولید کند که همان علم هوش مصنوعی است.

طهرانچی گفت: هوش مصنوعی زمانی خطرناک است که پاسخ هوش مصنوعی جهت گیرانه و سوگیرانه و بر اساس خواسته نظام سلطه باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه وظیفه دارد سواد و علم هوش مصنوعی را بالا ببرد و لازمه آن توانایی خود دانشگاه در حوزه هوش مصنوعی است.

یعنی دانشگاه باید بداند چطور باید بر اساس سواد هوش مصنوعی در خدمت کاربران باشد نه علیه آنان.

نوزدهمین دوره مسابقات ربوکاپ ایران در نمایشگاه بین المللی تهران در قالب ۴۰۰ گروه مختلف در بخش دانش آموزی و دانشجویی برگزار می‌شود.

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پربازدیدترین

پربحث ترین