به گزارش روز یکشنبه خبرگزاری علت به نقل از ایرنا، تارنمای آمریکایی هیل نوشت: برخی کارشناسان می گویند سرعت واکسیناسیون و کاهش موارد ابتلا در بیشتر ایالت های این کشور بارقه امید را درباره ضعیف شدن آن بعد از یک موج بزرگ پایانی از شیوع این بیماری پدید آورده است.
اما برخی دیگر از کارشناسان بهداشت عمومی هشدار می دهند که غیرقابل پیش بینی بودن ویروس می تواند باعث بروز موج تازه ای شود به ویژه که زمستان در راه است و سال گذشته ورود به این فصل موارد ابتلا و بستری در بیمارستان ها را به شکل قابل توجهی افزایش داد.
نیکولاس ریش استاد زیست آمار در دانشگاه ماساچوست آمریکا گفت بیان این که موج مهم دیگری بعد از موج دلتای ویروس موجود ندارد «نسنجیده» و «جسورانه» است.
برخی از کارشناسان به عوامی همچون نوع های جدید ویروس و نامشخص میزان ایمنی بعد از ابتلا و واکسیناسیون اشاره می کنند که می تواند باعث افزایش گسترده تر موارد ابتلا به کووید-۱۹ بعد از کاهش آن در کشور منجر شود.
کاهش موارد ابتلا در آمریکا، به دنبال افزایش روزانه بیش از ۱۷۵ هزار مورد ابتلا تا اواسط ماه سپتامبر آغاز شد و بر اساس داده های روزنامه نیویورک تایمز برای اولین بار روز پنچ شنبه میانگین ابتلاها به زیر ۱۰۰ هزار نفر از ۴ اگوست به این سو تبدیل شد.
یک کارشناس از دانشگاه جورج واشنگتن گفت در شرایطی که فقط ۵۶.۲ درصد از جمعیت کلی آمریکا به طور کامل واکسینه شده اند و کاهش محدودیت ها نسبت به سال قبل تردیدهایی وجود دارد مبنی بر این که دلتا آخرین موج کووید-۱۹ باشد.
برخی دیگر از کارشناسان از جمله کمیسر اداره غذا و داروی آمریکا موضع خوشبینانه تری دارند و امیدوار هستند که ابتلا به دلتا به سطوح تجربه شده در تابستان افزایش نیابد.
یکی از کارشناسان گفت فکر می کنم کسی که مدعی است آینده همه گیری را پیش بینی می کند دروغ می گوید. اما به دلایل زیادی باید خوشبین بود که ما دیگر شاهد موج سهمگین تری که تاکنون شاهد بوده ایم نخواهیم بود.
کرونا در آمریکا تاکنون ۴۵ میلیون و ۱۷۹ هزار و ۲۰۹ نفر را مبتلا کرده که از این تعداد ۷۳۳ هزار و ۵۸ نفر جان باخته اند.