به گزارش کدال نگر بورس24 ، شرکت نوش مازندران که سهام آن در بورس اوراق بهادار تهران با نماد «غنوش» دادوستد می‌شود، گزارش فعالیت 7 ماهه منتهی به مهر ماه خود را بر روی سامانه کدال منتشر کرد. بررسی این گزارش نشان می‌دهد که این شرکت فعال در حوزه فرآورده‌های مرکبات و صنایع غذایی، توانسته است در مجموع 7 ماهه روند صعودی درآمدزایی خود را حفظ کند.

بر اساس اطلاعات منتشرشده در سامانه کدال، شرکت نوش مازندران تا پایان مهر ماه موفق شد به فروش 148 میلیارد تومانی دست یابد. مقایسه این رقم با فروش 109 میلیارد تومانی محقق‌شده در دوره مشابه سال گذشته، حاکی از یک افزایش 36 درصدی (رشد 39 میلیارد تومانی) در درآمدهای تجمعی «غنوش» است که گویای تقاضای مطلوب برای محصولات این شرکت در بازار داخلی و خارجی است.

با این حال، بررسی عملکرد ماهانه شرکت نشان می‌دهد که «غنوش» در مهر ماه 14 میلیارد تومان فروش را به ثبت رسانده است که این رقم در مقایسه با ماه قبل (شهریور ماه)، با یک کاهش 61 درصدی مواجه شده است که امری مرسوم در نوسانات فصلی صنایع تبدیلی کشاورزی و مرکبات به شمار می‌رود.

سبد محصولات متنوع نوش مازندران شامل اقلامی نظیر اسانس مرکبات (تولید)، انواع پوره، تفاله مرکبات، کنسانتره مرکبات، انواع آبمیوه شیشه‌ای 220 سی‌سی، پکتین، روغن پوست پرتقال و آب آشامیدنی است. در این میان، رصد ترکیب درآمدی شرکت در مهر ماه نشان می‌دهد که کنسانتره مرکبات صادراتی با کسب 13 میلیارد تومان درآمد، بیشترین سهم را در سبد فروش ماهانه شرکت به خود اختصاص داده و نقش اصلی را در ارزآوری و تامین درآمد «غنوش» در این ماه ایفا کرده است.

منبع: بورس۲۴