به گزارش کدال نکر بورس24 ، شرکت بیمه البرز در اطلاعیه‌ای از تحصیل بخشی از سهام شرکت بیمه اتکایی تهران رواک در قالب یک کنسرسیوم خبر داد.

بر اساس اعلام بیمه البرز، این سرمایه‌گذاری با هدف بهینه‌سازی پرتفوی سرمایه‌گذاری و توسعه هم‌افزایی انجام شده است. گروه اقتصادی البرز بنا و شرکت بیمه البرز در قالب کنسرسیوم، موفق به خرید 2 درصد از سهام شرکت بیمه اتکایی تهران رواک شده‌اند.

مبلغ این معامله یک‌هزار میلیارد ریال اعلام شده است. بیمه البرز در اطلاعیه خود جزئیاتی از نحوه تقسیم سهام خریداری‌شده میان اعضای کنسرسیوم ارائه نکرده و اثر نهایی معامله بر سود و زیان شرکت را نیز منوط به بررسی‌های بعدی دانسته است.

این شرکت اعلام کرده است که اثرات سود و زیانی نهایی این سرمایه‌گذاری متعاقبا به اطلاع بازار سرمایه خواهد رسید. بر این اساس، ارزیابی دقیق‌تر پیامدهای مالی معامله برای بیمه البرز پس از انتشار اطلاعات تکمیلی امکان‌پذیر خواهد بود.

خرید یک هزار میلیارد ریالی سهام تهران رواک با مشارکت بیمه البرز

ا

ا

ل

منبع: بورس۲۴