بورس24 : روز دوشنبه 20 مهر 1405، گروه صنعتی ماموت رسما وارد تالار شیشه‌ای شد. عرضه اولیه سهام شرکت سازه پوشش ماموت با نماد «فساپ»، با مشارکت بیش از یک میلیون و 776 هزار نفر به پایان رسید تا عملا عدد مشارکت در عرضه‌های اولیه سال جاری به مرز 2 میلیون کد معاملاتی نزدیک شود.

در این عرضه که نخستین حضور یکی از شرکت‌های زیرمجموعه گروه صنعتی ماموت در بازار سرمایه محسوب می‌شود، 368 میلیون و 500 هزار سهم معادل 5 درصد از کل سهام شرکت، در دامنه قیمتی 3610 تا 4070 ریال عرضه شد و در نهایت با قیمت 4070 ریال کشف قیمت شد. طبق اعلام شرکت، به هر متقاضی حداکثر 212 سهم تخصیص یافته است.

نعمت‌الله تسلیمی، مدیرعامل سازه پوشش ماموت، ضمن ابراز خرسندی از استقبال گسترده سرمایه‌گذاران، ورود به بورس را فراتر از یک تامین مالی صرف دانست و اظهار داشت: «حضور در بازار سرمایه، گامی در جهت ارتقای شفافیت مالی و سازمانی است و ورود سازه پوشش ماموت، زمینه‌ساز و مقدمه‌ای برای حضور سایر شرکت‌های گروه ماموت—به‌ویژه در حوزه‌های خودرویی و صنعتی—در بازار سرمایه خواهد بود.»

استراتژی صادراتی؛ سپر ضد نوسانات ارزی

تسلیمی با اشاره به توانمندی‌های مجموعه در تولید ساندویچ‌پانل، سازه‌های فولادی و سوله‌های صنعتی، تاکید کرد: «برای مدیریت ریسک‌های ارزی و هزینه‌های تولید، توسعه بازارهای صادراتی در اولویت است.» به گفته وی، بازارهای عراق، افغانستان، ارمنستان، ترکمنستان و تاجیکستان در برنامه صادراتی شرکت جای دارند و برنامه‌ریزی برای ورود به بازار روسیه برای سال آینده از جمله برنامه‌های توسعه‌ای شرکت است.

تعهد به سودآوری و تقسیم سود

مدیرعامل سازه پوشش ماموت در بخش دیگری از صحبت‌های خود، بر انضباط مالی و پاسخگویی به سهامداران تاکید کرد و از پیشنهاد سیاست تقسیم سود 35 درصدی برای سهامداران خبر داد.

این عرضه اولیه که بیست‌وچهارمین حضور شرکت‌های جدید در بازار سهام سال جاری بود، حالا با ثبت مشارکت 1.8 میلیون خریدار، آزمون اولیه خود را در جلب اعتماد عمومی پشت سر گذاشته و باید دید در ادامه، این «پیش‌قراول» گروه ماموت، چگونه استانداردهای حاکمیتی و عملکردی خود را در بازار سرمایه تثبیت خواهد کرد.

رد پای ماموت ها در بورس / نخستین عرضه اولیه این گروه در بورس 1.8 میلیون خریدار داشت

منبع: بورس۲۴