به گزارش کدال نگر بورس24 ، شرکت گروه صنعتی و معدنی امیر که سهام آن با نماد «وامیر» در بازار بورس و اوراق بهادار تهران معامله می‌شود، گزارش فعالیت ماهانه منتهی به شهریور ماه 1405 را منتشر کرد.

بر اساس این گزارش، فعالیت‌های معاملاتی «وامیر» در شهریورماه منجر به شناسایی 8 میلیارد تومان سود خالص از محل خرید و فروش سهام شده است. بررسی جزئیات معاملات این شرکت در ماه مورد گزارش نشان می‌دهد که حجم خرید سهام توسط «وامیر» به مبلغ 89 میلیارد تومان رسیده و در مقابل، فروش سهام این شرکت معادل 34 میلیارد تومان ثبت شده است.

یکی از نکات برجسته گزارش شهریورماه این شرکت، جهش قابل‌توجه ارزش پرتفوی بورسی آن است. ارزش این سبد سهام که در ابتدای ماه 12,716 میلیارد تومان بود، با رشدی معادل 2,008 میلیارد تومان، در پایان شهریورماه به 14,724 میلیارد تومان افزایش یافته است.

همچنین بررسی ترکیب دارایی‌های این شرکت نشان می‌دهد که «باما» همچنان سنگین‌ترین دارایی در سبد سهام «وامیر» محسوب می‌شود؛ به‌طوری‌که ارزش این سهم در پرتفوی بورسی شرکت به 10,732 میلیارد تومان رسیده است.

سهم سنگین «باما» در پرتفوی «وامیر» با ارزش بیش از 10 هزار میلیارد تومان

و

منبع: بورس۲۴