به گزارش کدال نگر بورس24 ، شرکت تولیدی سیمکات پیرو نامه سازمان بورس و اوراق بهادار، در خصوص بندهای گزارش حسابرس مستقل و تعیین‌تکلیف برخی ماشین‌آلات و موجودی‌ها شفاف‌سازی کرد.

بر اساس اعلام شرکت، توضیحات ارائه‌شده در پاسخ به موارد مطرح‌شده به شرح زیر است:

فروش محصولات با زیان و موجودی‌های راکد: موارد مربوط به فروش با زیان برخی محصولات، راکد بودن بخشی از موجودی کالا و عدم به‌روزرسانی فرمولاسیون تولید (موضوع بند 8 گزارش حسابرسی منتهی به 1403.09.30) در گزارش‌های حسابرسی سال مالی منتهی به 1404.09.30 و دوره منتهی به 1405.03.31 برطرف شده است.

قطعات یدکی خط تولید مفتول مس: با توجه به انحصاری بودن قطعات یدکی ماشین‌آلات خط تولید مفتول مس، نگهداری این قطعات در انبار الزامی بوده تا در مواقع نیاز مورد استفاده قرار گیرد.

راه‌اندازی خط تولید لوله مسی: در خصوص ماشین‌آلات خط تولید لوله مسی که مدت زیادی بلااستفاده مانده است، مدیریت شرکت تصمیم دارد با تامین قطعات از بازار داخل و استفاده از موجودی انبار، عملیات تعمیر و بازسازی را انجام داده و این خط را تا پایان سال 1405 به مدار تولید بازگرداند.

شفاف سازی «سیمکات» درباره تعیین تکلیف ماشین آلات و بندهای گزارش حسابرس

KKK

منبع: بورس۲۴