به گزارش کدال نگر بورس24 ، ماشین‌سازی اراک از تغییر ترکیب هیات‌مدیره شرکت پایساز خبر داد. بر اساس صورتجلسه هیات‌مدیره، عنایت‌الله عادلی‌مقدم به نمایندگی از شرکت سرمایه‌گذاری سرمایه‌گستر سهند به عنوان مدیرعامل و نایب‌رئیس هیات‌مدیره انتخاب شد.

مهدی خرداد به نمایندگی از شرکت سرمایه‌گذاری سامان فرهنگیان ریاست هیات‌مدیره را بر عهده گرفت. محمود جهانی به نمایندگی از کنسرسیوم صنعت نفت و گاز آکام و مهدی باجی به نمایندگی از ماشین‌سازی اراک نیز به عنوان اعضای غیرموظف هیات‌مدیره تعیین شدند.

این افشا از نوع اطلاعات بااهمیت گروه ب است و در گزارش، اثر مالی مشخصی برای تغییرات مدیریتی اعلام نشده است. بنابراین، خبر فعلی به‌تنهایی نشانه‌ای از تغییر سودآوری یا وضعیت عملیاتی «فاراک» نیست و ارزیابی اثر اقتصادی آن به اطلاعات تکمیلی درباره عملکرد پایساز نیاز دارد.

منبع: بورس۲۴