به گزارش کدال نگر بورس24 ، شرکت سازه پوشش ماموت در پاسخ به نامه سازمان بورس، سیاست پیشنهادی هیات‌مدیره برای تقسیم سود سال 1405 را اعلام کرد. بر اساس بودجه حسابرسی‌شده شرکت، هیات‌مدیره پیشنهاد کرده است 35 درصد از سود قابل تقسیم در مجمع میان سهامداران تقسیم شود. البته این رقم صرفا پیشنهاد هیات‌مدیره است و میزان نهایی سود تقسیمی پس از تصویب مجمع عمومی صاحبان سهام مشخص خواهد شد.

همچنین، «فساپ» درباره افزایش حدود سه برابری ذخیره مزایای پایان خدمت کارکنان نسبت به سال قبل توضیح داده است. طبق اعلام شرکت، افزایش 23 درصدی تعداد کارکنان، رشد 45 درصدی حداقل حقوق و افزایش 32 درصدی حقوق سایر سطوح در سال 1404 از عوامل اصلی این رشد بوده‌اند. علاوه بر این، افزایش سنوات خدمت کارکنان نیز باعث شده اثر تجمعی هزینه‌های مربوط به مزایای پایان خدمت بیشتر شود. بنابراین رشد این ذخیره، طبق توضیحات شرکت، عمدتا به تغییرات نیروی انسانی و افزایش سطح حقوق و سنوات خدمت مربوط است.

در ادامه، «فساپ» صورت تطبیق حساب با سهامداران عمده را نیز در پاسخ به نامه سازمان بورس منتشر کرده و اعلام کرده است که صورت تطبیق سهامداران عمده به پیوست افشا شده است. این افشا در راستای ارائه اطلاعات تکمیلی مورد درخواست سازمان بورس انجام شده و جزئیات صورت تطبیق در پیوست اطلاعیه قابل بررسی است.

«فساپ» با دست پر به مجمع می رود؛ پیشنهاد تقسیم سود 35 درصدی در بودجه سازه پوشش ماموت

ف

ف

ف

ف

ف

منبع: بورس۲۴