• 07 مهر 1405 - 14:34
  • اخبار اقتصادی
  • اخبار راه و مسکن

وزیر راه وشهرسازی گفت: مصالح ساختمانی در سال 1405 تا 300 درصد گران شده است.

اقتصادی

به گزارش خبرگزاری تسنیم،‌ فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی با اشاره به سئوال نمایندگان مجلس درباره وضعیت تأمین مسکن اظهار کرد: این سئوال از دغدغه و مطالبه عمومی مردم نشأت می‌گیرد و فرصتی است تا درباره اینکه در حوزه مسکن با چه شرایطی مواجه بوده‌ایم، چه اقداماتی انجام شده و چه برنامه‌ای برای ادامه مسیر داریم، توضیح داده شود.

وی با بیان اینکه بخش مسکن یکی از بخش‌های اقتصاد کلان است، گفت: این بخش به‌شدت تحت تأثیر تحولات سایر بخش‌ها و متغیرهای کلان اقتصادی، به‌ویژه در شرایط اضطراری قرار دارد. قیمت مسکن و اجاره‌بها نیز در سال‌های گذشته تحت تأثیر تورم و شرایط بازارهای موازی قرار داشته است.

وی افزود: در سال جاری با رشد هزینه مصالح ساختمانی تا 300 درصد مواجه بوده‌ایم و این افزایش هزینه‌ها بر شرایط بازار مسکن اثرگذار است.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به مسئله مسکن استطاعت‌پذیر گفت: مسکن و استطاعت‌پذیری فقط مختص ایران نیست و در کشورهای دیگر نیز به عنوان یک مسأله مهم مطرح است.
صادق تأکید کرد: در شرایط فعلی که محدودیت‌ها افزایش یافته و کشور با شرایط سختی مواجه است، تصمیم‌گیری و سیاست‌گذاری در حوزه مسکن باید با اولویت‌بندی و دقت بیشتری انجام شود.

صادق یادآور شد: برای تصمیم‌گیری درباره مسکن باید ابتدا تحلیل دقیقی از مشکلات موجود داشته باشیم و یکی از مشکلات اصلی که امروز با آن مواجه هستیم، استطاعت‌پذیری مردم در تأمین مسکن است.