• 24 مهر 1405 - 09:20
  • اخبار اقتصادی
  • اخبار اقتصاد ایران

رئیس امور حکمرانی داده‌مبنا سازمان اداری و استخدامی از آماده‌شدن زیرساخت فنی کیف پول خبر داد.

اقتصادی

️ به گزارش  خبرگزاری تسنیم، علی‌اکبر حدادی هرندی با اشاره به مصوبه هیئت وزیران درباره پرداخت بخشی از کمک‌های رفاهی حقوق‌بگیران در قالب موجودی «کیف پول ایران» اظهار کرد: با آماده‌شدن زیرساخت فنی و اعلام آمادگی دو وزارتخانه، مقدمات اجرای آزمایشی طرح فراهم شده و هماهنگی‌های لازم برای آغاز پایلوت در حال انجام است.

️ وی افزود: کیف پول کارکنان دولت، علاوه بر تسهیل پرداخت‌های رفاهی و توسعه خدمات دیجیتال مالی، می‌تواند به افزایش تاب‌آوری نظام پرداخت در شرایط اضطراری کمک کند.
️ رئیس امور راهبری سامانه‌های ملی و حکمرانی داده‌مبنا با تأکید بر اهمیت همکاری بانک مرکزی و دستگاه‌های اجرایی در اجرای مؤثر این طرح گفت: اجرای آزمایشی، امکان ارزیابی فرایندها و شناسایی الزامات توسعه طرح در سایر دستگاه‌های اجرایی را فراهم می‌کند تا زمینه ارائه خدمات رفاهی آسان‌تر و کارآمدتر به کارکنان دولت فراهم شود.