• 29 مهر 1405 - 08:11
  • اخبار اقتصادی
  • اخبار راه و مسکن

دبیرکل انجمن کشتیرانی و صنایع وابسته گفت: 70 درصد ظرفیت حمل کالاهای اساسی قبل از جنگ را در اختیار داریم.

اقتصادی

مسعود پل‌مه دبیرکل انجمن کشتیرانی و صنایع وابسته در گفت‌‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اظهار کرد: بعد از وقوع جنگ تحمیلی سوم و انسداد قابل‌توجهی که در تبادلات دریایی کالا به وجود آمد، حجم قابل‌توجهی از تجارت دریایی که از طریق آب‌های جنوبی و بنادر کشورمان انجام می‌شد، از دست رفت.

وی با بیان این‌که در ابتدا در شرایطی قرار گرفته بودیم که آمادگی مواجهه با چنین موضوعی را نداشتیم، ادامه داد: اینکه اختلال در تردد دریایی اتفاق بیفتد و محاصره دریایی صورت بگیرد. بعد از آنکه شرایط را سنجیدیم، امکانات لازم را در اختیار قرار دادیم و به سمتی حرکت کردیم که قابلیت‌های لازم برای انتقال کالا به کشور را داشته باشیم.

وی تاکید کرد: در زمان حاضر در حوزه کانتینری حداقل‌های مطلوب را داریم. در حوزه جنوب در قالب واردات و صادرات به اشکال مختلفی فعالیت می‌کنیم.

دبیرکل انجمن کشتیرانی و صنایع وابسته گفت: در حوزه کالاهای اساسی و فله نیز بیش از حدود 70 درصد ظرفیتی را که در شرایط غیرجنگی داشتیم، همچنان در اختیار داریم.

.