نايب‌رييس اتاق ايران از امكان تعريف پروژه‌هاي مشترك سرمايه‌گذاري ميان ايران و ازبكستان خبر داد. همايش همكاري‌هاي كشاورزي ايران و ازبكستان با حضور وزراي كشاورزي دو طرف، نايب‌رييس اتاق ايران، رييس اتاق ازبكستان، سفير ايران در تاشكند، رييس سازمان امنيت غذايي ازبكستان و اعضاي هيات تجاري اتاق ايران شامل تعدادي از روساي اتاق‌هاي استاني، كميسيون‌هاي تخصصي اتاق ايران و تشكل‌هاي حوزه كشاورزي و صنعت غذا برگزار شد. حسين پيرموذن نايب‌رييس اتاق ايران در اين همايش گفت: بيش از 100 شركت، روساي اتاق‌هاي بازرگاني، صنايع، معادن و كشاورزي از 7 اتاق استاني، تعدادي از روساي كميسيون‌ها و تشكل‌هاي تخصصي و 105 واحد فعال در حوزه‌هاي وابسته به كشاورزي و صنعت غذا در هيات تجاري ايران حضور دارند.

او ادامه داد: تسهيل‌گري قوانين تجاري، صدور مجوزها در تفاهمات بين دو كشور، برقراري روابط روان نقل‌وانتقلات مالي، حل موضوعات مربوط به حمل‌ونقل و ايجاد مسيرهاي جديد با تفاهم‌نامه‌هاي لازم، افزايش تعداد كالاهاي كدگذاري شده در تجارت ترجيحي، موضوعاتي هستند كه رسيدگي به آنها اهميت بالايي دارد و بابد در برنامه‌هاي دو طرف قرار بگيرد.

 نايب‌رييس اتاق ايران با تاكيد براينكه پس از تسهيل‌گري لازم از طرف دولت‌ها، نوبت به نقش‌آفريني بخش خصوصي مي‌رسد، گفت: فعالان اقتصادي هم بايد از زيرساخت‌هاي فراهم شده بهره ببرند و سطح همكاري‌ها را توسعه دهند. در اين راستا فرصت ايجاد شده را مغتنم بشماريم و از تفاهم‌نامه‌اي كه بين دو اتاق ايران و ازبكستان امضا مي‌شود به نفع تعريف پروژه‌هاي مشترك استفاده كنيم. پيرموذن خاطرنشان كرد: ايران و ازبكستان ديدگاه‌هاي مشترك بسياري دارند و فعالان بخش خصوصي بايد از آن استفاده كنند تا حجم مبادلات به دو مليارد دلار برسد و باهم اين موفقيت را جشن بگيريم.