تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۳۰۵۴۰۶ سایت خوان

انتخاب : آکسیوس نوشت: مقام آمریکایی گفت که اگر جمهوری‌خواهان در انتخابات میان‌دوره‌ای شکست سنگینی بخورند، ممکن است ترامپ تمایل بیشتری به صدور دستور برای اجرای یک عملیات نظامی گسترده پیدا کند.

پیش بینی باراک راوید درباره اقدام احتمالی ترامپ علیه ایران در صورت شکست جمهوری‌خواهان

باراک راوید، خبرنگار آکسیوس نوشت: مقام آمریکایی گفت که اگر جمهوری‌خواهان در انتخابات میان‌دوره‌ای شکست سنگینی بخورند، ممکن است ترامپ تمایل بیشتری به صدور دستور برای اجرای یک عملیات نظامی گسترده پیدا کند.

خبر مرتبط
ادعای ترامپ: ما کار ایران را تمام می‌کنیم و بعد به سراغ کوبا می‌رویم

رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد: ما کار ایران را تمام می‌کنیم و بعد به سراغ کوبا می‌رویم. قطعاً این موضوع ظرف دو سال و نیم آینده به سرانجام خواهد رسید.

 این مقام آمریکایی گفت: «اگر ترامپ احساس کند تحقیر شده یا حقوق و جایگاه سیاسی‌اش از او سلب شده است، دست به اقدامی جسورانه خواهد زد. این همان چیزی است که همه به ایرانی‌ها می‌گویند: بهترین فرصت آن‌ها برای دستیابی به توافق، همین حالاست.»

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن