به گزارش کدال نگر بورس24 ، شرکت فولاد افزا سپاهان (فافزا) اطلاعات مربوط به افشای معاملات مشمول ماده 129 قانون تجارت (سایر اشخاص وابسته) را منتشر کرد.
موضوع معامله: واگذاری امتیاز و انتقال پروانه اکتشاف معدن سنگ دولومیت به ارزش حق انتفاع 49,700 میلیون ریال.
طرف معامله: شرکت معدنی مبین فولاد افزا (شرکت تکادو و فرآوری ذغالسنگ پروده طبس و ایران کشتی بحر جزو شرکتهای وابسته و همگروه هستند و از طریق هیئت مدیره با شرکت مبین فولاد افزا طی چند لایه و غیرمستقیم ارتباط دارند).
مبلغ معامله: 49,700 میلیون ریال (معادل 1.50 درصد ارزش دفتری داراییها در مقایسه با کل داراییهای شرکت و 0.76 درصد ارزش کل معامله در مقایسه با کل درآمدهای فروش شرکت در سال قبل).
دلایل عدم معامله با اشخاص غیروابسته: با توجه به فعال بودن معدن و سابقه خرید چندساله سنگ دولومیت از این معدن و پایداری کیفی محصول.
منبع: بورس۲۴
خبرگزاری علت
نظر شما