بورس24 : در پی دستور رئیس سازمان بازرسی کل کشور برای بررسی نحوه تعیین قیمت پایه مزایده سهام عمده مدیریتی شرکت شفا دارو، فرآیند برگزاری این مزایده تا اطلاع ثانوی متوقف شد.

دستور توقف مزایده برای بررسی قیمت پایه

بر اساس اعلام قوه قضاییه، در پی وصول گزارشی درباره نحوه تعیین قیمت پایه مزایده سهام عمده مدیریتی شرکت شفا دارو و با توجه به بررسی موضوع در سازمان بازرسی کل کشور، معاون اقتصادی این سازمان طی مکاتبه‌ای با رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار و مدیرعامل شرکت مدیریت طرح و توسعه آینده پویا، بر توقف فرآیند برگزاری مزایده تاکید کرد.

درخواست گزارش از اقدامات انجام‌شده

در این مکاتبه، با هدف نظارت بر حسن جریان امور، بر توقف فرآیند مزایده سهام عمده مدیریتی شرکت شفا دارو تا اطلاع ثانوی تاکید شده است. همچنین مقرر شده نتیجه بررسی‌ها و اقدامات انجام‌شده در اسرع وقت به سازمان بازرسی کل کشور اعلام شود.

صیانت از حقوق عمومی در واگذاری سهام

ورود سازمان بازرسی کل کشور به این موضوع در چارچوب وظایف نظارتی این سازمان و با هدف صیانت از حقوق و منافع عمومی صورت گرفته است. بررسی نحوه قیمت‌گذاری و رعایت ضوابط و مقررات در فرآیند واگذاری سهام، از محورهای این پیگیری اعلام شده است.

زایده سهام مدیریتی شفا دارو متوقف شد؛ دستور سازمان بازرسی برای بررسی قیمت پایه

منبع: بورس۲۴