به گزارش کدال نگر بورس24 ، شرکت تولیدی حسنانو با نماد «زشک» در پاسخ به سوالات مطرحشده در سامانه IPO، جزئیاتی از سیاست تقسیم سود، وضعیت تولید، طرحهای توسعه، ساختار هزینه و ریسکهای عملیاتی شرکت ارائه کرد.
«زشک» اعلام کرد درصد تقسیم سود شرکت در سال 1404 حدود 112 درصد و میانگین سه سال گذشته حدود 44 درصد بوده است. به گفته شرکت، پایین بودن نسبی تقسیم سود در سالهای گذشته ناشی از مشکلات نقدینگی نبوده و بخشی از سود برای سرمایهگذاری، طرحهای توسعه و افزایش موجودی انبار در شرکت نگه داشته شده است.
بر اساس صورتهای مالی سال 1404، سرمایهگذاریهای کوتاهمدت تلفیقی گروه حدود 810 میلیارد تومان بوده است. شرکت پس از بورسی شدن، تقسیم 60 تا 100 درصد سود خالص را به عنوان سیاست مدنظر اعلام کرده و میزان نهایی را به شرایط نقدینگی، سودآوری و نیاز طرحهای توسعه موکول کرده است.
در بخش تولید نیز شرکت اعلام کرد مقدار تولید در سال 1404 در مجموع تقریبا ثابت بوده و کاهش جزئی تولید رب با افزایش تولید برخی محصولات مانند کنسرو همراه شده است. گوجهفرنگی، گیلاس، لوبیا چیتی، رب فلفل، قوطی و درب و مواد بستهبندی از مهمترین اقلام مصرفی هستند. شرکت همچنین اعلام کرد محصولات آن مشمول قیمتگذاری دستوری نیستند و قیمتها عمدتا بر اساس عرضه و تقاضای بازار تعیین میشود.
در خصوص طرحهای توسعه نیز شرکت از ایجاد خطوط جدید کنسرو، مربا و سس خبر داده که طبق آخرین برآورد در سال 1406 به بهرهبرداری خواهند رسید. زمین میثاق با ارزشگذاری حدود 11.3 هزار میلیارد ریال نیز فعلا در برنامه فروش قرار دارد، هرچند تصمیم نهایی درباره آن به صرفه و صلاح سهامداران وابسته است.












منبع: بورس۲۴
خبرگزاری علت
نظر شما